Muzsika Zeneiskola

A sokoldalú és harmonikus személyiségfejlődés érdekében iskolánkban nagy gondot fordítunk arra, hogy tanulóink hasznosan töltsék el szabadidejüket. Ennek a célnak a megvalósulásában segítséget jelent intézményünkban, a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskolában működő művészeti magániskola. A zene és a tánc iránt érdeklődő tanulóknak biztosítjuk, hogy ezeken a foglalkozásokon részt vegyenek.
 
A Muzsika Zeneiskola 1998. szeptember 1-től a két intézmény által kötött megállapodás alapján működik együtt az iskolánk tanulóinak zenei nevelése és hangszeres képzése céljából.
Jelenleg is több növendék tanul zongora, hegedű, gitár, fuvola, furulya, klarinét és oboa és egyéb hangszereken. A hangszereket a zeneiskola biztosítja a növendékeinek. A gyerekek tudásukat zeneiskolai hangversenyeken, iskolai és városi rendezvényeken, valamint családi környezetükben mutatják meg. A növendékek a tanév végén zeneiskolai bizonyítványt kapnak.
A jelentkezésektől függően bővíteni szeretnénk a hegedű, cselló, gitár szakon tanulók létszámát és elindítani a rézfúvós és ütőhangszerek oktatását.

   
       >>  Karácsonyi műsor  2021. december 22.  -   Muzsika Zeneiskola  (Youtube video-link)  <<

        >>  Anyáknapi hangverseny  2022. május 13.  -   Muzsika Zeneiskola  (Youtube video-link)  <<